Heste / Feeona (2015)

Feeona (2015)

 
Spumante og Feeona er helsøskene og altså begge efter San Amour. "Spumi" har altid været noget ekstraordinært, og derfor ønskede vi os en lillesøster - som måske engang bliver arvtager efter sin mor på posten som avlshoppe. Hun er særdeles velgående, opmærksom - men nysgerrig og meget smuk.
 
Hun er født den 4. maj 2015
 
F: San Amour
MF: De Niro
MMF: Weltmeyer
 
 
 
Feeona var til følskue i Ikast den 26. juli 2015 og gk som sin storesøster Feelice i finalen for hoppeføl med en dejlig positiv bedømmelse. - Havde hun smidt følpelsen kunne dommerne måske også bedre vurdere hendes eksteriør. Dommerne sagde:
 
”Hoppeføl som ved første øjekast ikke er faldet helt i vores smag, er ikke helt så højtstillet og ædelt som vi gerne vil have og vi kunne godt have tænkt os at den var mere klar i typen. Men når den kommer ud at gå så overskygger den sådan set alt, det er dagens bedste gangarter, den har en smidig og rummelig skridt hvor den træder igennem og bruger hele ryggen og haserne og i trav og galop går den fantastisk igennem og har bæring som vi gerne vil have. Den er kattesmidig og vi har givet den 8,5 i både trav og galop og belønner den naturligvis med en plads i finalen”.
4 måneder gammel:
Video fra følskue (3 måneder gammel):
Som den første af vores føl, kom Feeona til verden udenfor - 15 minutter efter Fee blev lukket på fold valgte hun at fole. Det blev en super god oplevelse med deltagelse af hele famlien (også lillesøster Feelice), og drengene så deres første foling:
    
Samme eftermidag - kun 8 timer gammel:
 
4 dage gammel:
 
 
 
  
 
  
Helle Bjerre Drost