Heste / Solgte heste / Quater Feeminile (2009)

Quater Feeminile

Quater Feeminile er vores andet føl på Donna Fee og er helsøster til Quater Figlio. Hun er en meget feminin hoppe med masser af farvelade og helt fantastiske bevægelser. Hun er redet siden ultimo maj 2013.
 
Vi har solgt hende til Marie Andersen i august 2013 og glæder os rigtig meget til at se, hvor langt de 2 kan komme på dressurbanerne.
 
 
Født 3. juni 2009
 
 
F: Quaterback
MF: De Niro
MMF: Weltmeyer
 
 
 
Video fra november 2013 med Marie - klik på under menuen i venstre side.
 
 
Hun er en smidig hoppe med stort potentiale som sælges til seriøs dressurrytter. Feeminile har overlegne bevægelser, er ufattelig smuk og en smart, kort model.

Hun er ud af en meget stærk tysk hoppestamme. Mor er B hest i dressur, statspræmieret hovedstambogshoppe og reservefløj i DV. Afstamningen er gennemavlet tysk dressurblod - far Quaterback var suveræn vinder af Bundeschampionatet i 2006 i Warendorf og har allerede 43 kårede sønner og er far til mange føl og rideheste solgt til høje beløb ved de tyske eliteauktioner. Med De Niro og Weltmeyer i 2. og 3. led er Feeminile garanteret de bedste anlæg for at blive en super dressurhest. Samtidig har hun også de bedste forudsætninger for på et tidspunkt at kunne indgå i et seriøst avlsarbejde.

Feeminile har været i ridning siden ultimo maj(video er fra 3 uger). Hun er opmærksom og vågen og en rigtig rød dame med egne meninger, som samtidig også giver det ekstra gear, der skal til.
April 2013 - 4 år gammel:
1 år gammel:
Helle Bjerre Drost